2025-02-05 20 浏览
今日黎到尖沙咀食dinner,乌蝇馆之前我都食过好多次lunch,今次第一次过黎食烤鱼🤤烤鱼有三种鱼可以拣,我就拣左清江鱼,香辣小辣,佢地好贴心有得拣少油少盐😎上枱条鱼好肥美,职员冇介绍错,真系冇乜骨,啖啖肉🤤鱼好入味,但又唔会过咸,同行朋友都话好好食,宜家仲回味紧👅另外欣赏餐厅系佢地火锅材料全部可以叫半份,咁就可以试多啲唔同嘅嘢,我哋叫咗金菇芽菜同埋佢哋自家制嘅鲜虾云吞,鲜虾云吞好味,虾肉好弹牙,必点😎另外叫咗佢哋嘅串烧,叫咗鸡翼牛肉肉同埋鸡肉串,全部都烧得好香,系即叫即烧,所以热辣辣😻最后叫咗佢哋个仙草芋圆,呢个竟然系$12一碗😱冇可能唔叫,佢味道都好正宗!