2024-07-10
阿仔早前生日 今年无大搞 只系系屋企简单地开左个小型Party大家一齐食下野玩下chill下 但我发觉呢个方式几好 悭水悭力之余 大人舒服小朋友又玩得开心 记得上年个生日会 一手一脚谂主题 整布置 扭波波 整野食 准备小礼物等等 自己搞哂所有野 忙左好耐 虽然妈妈好乐意筹备 但整一个party真系好攰 抖左我好几日所以今年我就醒啦 揾到个一站式party好帮手 一手帮我准备哂食物 布置 同 小礼物 仲有主题拣 实在太贴心 我可以un un脚等送货就开到Party 真系要大推俾各位妈妈我仔好钟意车同海洋生物 但因为上年已经用左车车主题 所以今年我地拣左海洋主题 呢个都系佢既至爱 成个套餐由主题布置, 台布, 餐具, 生日帽, 生日装饰, 食物, 饮品, 甜品, 小礼物 反正开party要既野佢都有齐 你只要个人出席就得啦 从未试过搞Party 搞得咁轻松拆食物时d小朋友见到已经好兴奋 尤其是个 糖果拼盘 熊仔造型既饮品 甜品架 全部都好吸引 至于大人最关心既野食好唔好味 从个日大家清食物既速度 同个个都大赞 就知我无拣错 野食好准时送到 虽然我地放左1个钟等齐人先开 但好Surpri
野食好准时送到 虽然我地放左1个钟等齐人先开 但好Surprise地d野食系保温袋内keep得好好 食既时候依然系热既 好抵赞 而且所有食物除左有卖相外 选择多之余 味道亦非常好 真系色香味俱全 大人细路都好岩食 而且仲好贴心 仲提供埋箝 大匙 非常方便 份量亦好足 我地6个大人 3个小朋友都非常足够
今次既体验真系好好 多谢Day Night Catering造就左呢个大人细路都好开心既小小Party
如果妈妈们都想好似我咁轻轻松松开Party 搞Gathering 真系要试下Day Night Catering