2016-02-21
朋友就个人放工中间点random拣左呢个鲗鱼涌餐厅,原来图书馆一路行入去有咁隐秘既屋村,同埋小店。装修有心思,好干净,厕所都好干净。最重要系d野食每碟都热腾腾拎上来,系大大大大大大加分!生菜包好好食,唔知有无得加生菜、因为已经好食到我地最后就咁食d肉碎都lam晒痢喇。平时唔食柚子既我见朋友不停夹柚子沙律,先发现呢度既柚子唔酸,好好食。小食拼盘小,并唔小,四人食刚刚好!个春卷点解可以咁脆又唔油?!大赞呢个春卷啊!炸鱼饼同虾饼都好正。猪颈肉唔错唔会好漏。炸鸡翼好似炸壕咁大只咁厚身既?!有肉汁啊!不过相比之下无其他咁有惊喜!南姜椰汁鸡汤,唔太觉落味精,可能有,但应该唔多,椰汁位刚刚好唔太抢、好多番茄同菇,好饮又好食。泰式金边粉好食wor!好Q!可以最后太饱食唔晒,但忍唔住打包拎番工食埋去。可惜无烤饼卖,其实好想试埋烤饼配咖哩!最后每人大概百几蚊消费za好抵食!我地四个人食到好满足!
装修有心思,好干净,厕所都好干净。
最重要系d野食每碟都热腾腾拎上来,系大大大大大大加分!
炸鱼饼同虾饼都好正。猪颈肉唔错唔会好漏。
可惜无烤饼卖,其实好想试埋烤饼配咖哩!
最后每人大概百几蚊消费za好抵食!我地四个人食到好满足!
炸鸡翼
泰式金边粉