2023-02-24
平时好少食西班牙菜,见呢间有半自助式几得意上去一试,原来好多人去食,lunch time full晒!好有惊喜,份量一定够,staff keep住fill食物semi buffet都多野拣,仲要几好食,$158一个人都可接受首先我系外面每样都夹啲,例如有沙律、薯仔、南瓜、青口、茄子、长通粉、炒饭、芝士粒、巴马火腿等等,食完呢碟都饱饱地!出面都有个自助吧,系比较素食点呢个鸭胸都好丰富又几好食😋食到咁上下,有staff提供meat,要add on$90先有但抵食嘅,因为好多肉又几好食,同埋出餐速度都好快🔸BBQ CHICKEN WINGS烧鸡翼,见佢咁大串去烧好过瘾,鸡翼都好多汁🔸PORK SAUSAGES猪肉肠好大条而且都几好食,但香港人来说应该咸咗少少🤏🔸DINGLEY DELL PORK RIB EYE当猪扒咁食ok ge, 佢系硬身但个味道ok🔸MARINATHD CHICKHN DRUMMETS呢个好食,劲大块鸡髀肉,又多汁又嫩滑!🔸PICANHA 系牛嘅臀部,所以特别肥但啲肉系特别好食,所以我会食而切走啲肥膏!🔸FLANK STEAK牛嘅侧腹,我哋平时成日食个啲牛扒,呢个比较生
好有惊喜,份量一定够,staff keep住fill食物
出面都有个自助吧,系比较素食点
呢个鸭胸都好丰富又几好食😋
但抵食嘅,因为好多肉又几好食,同埋出餐速度都好快
🔸BBQ CHICKEN WINGS
烧鸡翼,见佢咁大串去烧好过瘾,鸡翼都好多汁
🔸PORK SAUSAGES
猪肉肠好大条而且都几好食,但香港人来说应该咸咗少少🤏
🔸DINGLEY DELL PORK RIB EYE
当猪扒咁食ok ge, 佢系硬身但个味道ok
🔸MARINATHD CHICKHN DRUMMETS
呢个好食,劲大块鸡髀肉,又多汁又嫩滑!
🔸FLANK STEAK
牛嘅侧腹,我哋平时成日食个啲牛扒,呢个比较生,差不多一两成熟,对我来说系生左啲,因为平时我食五成,所以系一个挑战!
🔸香蕉蓝莓smooth
真系新鲜水果整出嚟,好香香蕉味同莓味,而且系好杰嘅感觉,真材实料!
🔸Latte 正常发挥,好香咖啡味但又唔会苦