2011-09-11
同男友唔知食乜好, 见有个SET$88 蚊, 就去食~ 虽然有一两碟唔好食, 但其他真系无谂过咁好食!!! 呢个沙律真系几难食, 因为好辣, 又有D酸, D 菜好普通... 呢个三文鱼SUSHI 就好普通, 三文鱼唔系太新鲜, 饭又易散, 我觉得惠康SUSHI好食得多~ 我坐系STOVE 前, 望住师父整, 闻住香味, 食欲大增~肥牛金菇卷好好味, 肥牛好滑, 有肉汁, 加埋金菇真系无敌!!! 呢三样真系超好食~ 三样烧出黎一D都唔干, 肉汁鲜甜, 又大大粒~ 正!!! OK, 款式多, 不过多咗少少油~ 呢个饭OK, 好香, 不过略嫌D𩠌少咗少少, 同埋干咗少少, 有D失准呢... 真系无谂过烧烤店既甜品咁好食!! 个布丁虽然少咗少少, 不过超滑~ 鸡蛋味浓郁~ 正正正!!!
同男友唔知食乜好, 见有个SET$88 蚊, 就去食~
肥牛金菇卷好好味, 肥牛好滑, 有肉汁, 加埋金菇真系无敌!!! 呢三样真系超好食~ 三样烧出黎一D都唔干, 肉汁鲜甜, 又大大粒~ 正!!! OK, 款式多, 不过多咗少少油~ 呢个饭OK, 好香, 不过略嫌D𩠌少咗少少, 同埋干咗少少, 有D失准呢... 真系无谂过烧烤店既 甜品咁好食!! 个布丁虽然少咗少少, 不过超滑~ 鸡蛋味浓郁~ 正正正!!!