2018-10-20 273 浏览
是咁的,同老婆行花园街,肚仔饿但又未够钟食野(订左枱),本来谂住去买串鱼蛋就算,顶住先。点知中途被一阵好强大既香味吸引左,系好香既牛油蛋糕酥饼又上下既味,跟住一睇,原来系蛋挞。𠮶阵味真系令人好想去试一下,而且唔系太heavy,呢个时候就刚刚好了。其实店仔细细,不过装修都几靓,特别系佢有4至5个企位比你即场食其实佢有好几款挞,原味,鲜奶,仲有啲咩芝士等等。。。都好多选择鲜奶挞我老婆就二话不说拣左鲜奶挞,唔系讲笑,酥皮香,奶味浓,蛋浆好滑,味道适中唔太甜,基本上我无野可以挑剔, 一流👍👍👍最窝心系当你食到成口都系,佢有纸巾准备左比你,仲有水同纸杯提供,等你食完口渴都解决埋,只系收你12蚊,真系好愉快既时光~~~

鲜奶挞

2018-09-27