2019-09-14
La Famille (旺角) 真心好食!成日都经过朗豪坊见到呢间蛋糕店,都冇试过买来食,今日一口气买咗四个!好有惊喜😍除咗精致外,仲好好味,唔算好甜,外面系蛋糕,入面就好creamy ,有层次,蛋糕细细但口感丰富!平均$60 一个,同朋友庆祝生日买晒四款都系二百零蚊,仲试到唔同嘅口味。我会再食架!仲好想试埋其他!.🔻英国伯爵茶上面有个迷你马卡龙,入边有cream,食落真系唔会腻伯爵茶味都重,戚风蛋糕就咁食会干,但系配埋佢入边嘅材料就very good!.🔻日本柚子柚子日本直送,入边个窿积满cream,令到个蛋糕唔干身够湿润,又好清新感觉!.🔻宇治抹茶椰香呢件我最钟意食,上面抹左一层绿茶酱,上面唧左椰子味嘅cream,配送埋两粒酸酸美味嘅果物,切开入边有绿茶嘅cream,充满茶香而不腻。.🔻皇牌士多啤梨都一样咁好食,总括戚风蛋糕真系花多眼乱劲多口味总有一款啱你心水😍真心觉得正!.刺激味蕾指数:👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼8.5/10环境服务:👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼8/10
🔻英国伯爵茶
🔻日本柚子