2025-01-22 394 浏览
今日我去咗一间新开嘅餐厅—Club Oysters,真系一个惊喜之地!呢度主要专注于生蚝,仲有一啲特别嘅菜式,今晚仲有买一送一嘅晚餐set,真系超值!首先,当然要试下佢嘅生蚝!每一只都新鲜得黎,肉质滑嫩,配上特制酱汁,味道鲜美,真系唔可以错过!仲有一样必试嘅系佢哋嘅富蚝鸡尾酒SHOOTERS,味道独特,饮落去有种清新嘅感觉,搭配生蚝真系一流!讲到主菜,经典肉酱千层面都唔可以漏!层次分明,肉酱味道浓郁,每一口都令人回味无穷。另外,慢煮香辣烧春鸡配大虾都系一个大亮点!鸡肉嫩滑,配上大虾嘅鲜味,香辣嘅酱汁更系令我食到停唔到口。最特别嘅系,呢度仲有live band表演,气氛真系好得意!你仲可以亲自上台点歌唱,真系好开心,令整个晚餐更加难忘。总括来讲,Club Oysters 系一个唔错嘅选择,无论系食物、气氛定系服务都非常出色。如果你钟意生蚝或者想试下新嘢,记得约埋朋友一齐过来享受呢个美食之旅!