最近身边既朋友都话依间好食环境又靓,为食既我又去试下啦😜今次去食Lunch, 一入到去觉得好靓,成个空间分开两部分,一边系整皮革,一边系餐厅,个装修好怀旧又好有风格👍🏻食物分面就叫左个All Day Breakfast!坦白讲,我觉得个All Day Breakfast就不过不失既,都系有烟三文鱼、烟肉,德国肠、餐包、茄汁豆、番茄、薯饼等,味道不过不失!我几欣赏佢地有自助沙律吧依个concept,order set lunch的话可以去自助沙律包攞一次野食,食都食得健康d😊但至于今次沙律吧既野食就有啲失准啦,薯仔好似唔够熟,cereals亦唔脆😕令我惊喜既系佢地既甘荀汤同埋紫薯latte😋😋😋先讲个甘荀汤,酸酸地,饮得出有甘荀蓉同埋有少少龙虾肉,几好味👍🏻紫薯latte最正❤️我本身唔特别好奶类既饮品,但食个latte唔会好奶,反而好重紫薯味,再加啖啖都有紫薯蓉,又唔会太甜,好好味👍🏻👍🏻👍🏻