2018-11-19
好耐无同妈咪出去食LUNCH喇,早两日见星期6得闲,一于叫埋男朋友过黎FAMILY DAY 一下!我地去左元朗又新街呢间BURGER,之前食晚饭成日经过都想试,不过就几多人下,今日晏昼反而无咩人WOR,择日就不如撞日啦~~~呢到既店员好热情啊,好快安排左我地坐低,水就要自己去自助BAR斟既男朋友叫左个纽约8安士双层堡,真系好大份啊,牛肉个味比较淡,SAUCE 就正常,最钟意佢配芝士食啊!我就叫左个阿拉斯加特大鱼堡,哗,大到呢......长过一把间尺啊,所以我分左头尾比妈妈同男友食!我觉得呢个个酱可以再多D,咁就会JUICY D,鱼柳够脆,不过可能要炸到咁脆,所以佢就比较干喇!拎返个中间位就好了><妈妈叫左个华盛顿总统汉堡,同男友个个差唔多味既,系上面多左巴拿马火腿,咸咸地又几好味同开胃啊,呢个SIZE就正常返少少,可以食哂都唔觉济! 最钟意呢个啊!我地仲加左钱叫叫小食,有洋葱圈、鸡翼同薯条,洋葱圈同鸡翼都唔错🤭 反而最普通既薯条系最好食,热辣辣又够粗👍🏻另外仲加埋钱叫野饮,比单点平D架!下次要带埋老豆黎食先!
下次要带埋老豆黎食先!