餐厅: 泰好運泰國菜館
资讯:

2022-06-02 492 浏览
其实呢一带附近有几间泰国野食,因为全部都未食过所以求其拣间。价钱正正常常,但系老板娘好好人,招呼周到,仲请我地饮啤酒🍻我地食食下问佢系咪有炸猪皮卖,佢仲话请我地食,真系超好客。食物质素整体都唔错,因为附左一份亲切感所以一定会再帮衬。.生菜包 - 少少辣好惹味,肉都多算抵食.无骨凤爪 - 酸酸辣辣非常开胃,配菜嘅洋葱同萝卜丝都好食!.泰式猪颈肉炒椰菜苗 - 好香口,猪颈肉又爽口,大大碟唔错!.泰式金边粉 - 推介!唔会太酸,味道刚好!.明炉乌头 - 刚刚熟,鱼肉都滑,拣咗冬阴功汤底,味道唔算突出,不过另外俾咗碗汤我地,𠮶碗就超浓味
生菜包 - 少少辣好惹味,肉都多算抵食

无骨凤爪 - 酸酸辣辣非常开胃,配菜嘅洋葱同萝卜丝都好食!
泰式猪颈肉炒椰菜苗 - 好香口,猪颈肉又爽口,大大碟唔错!
泰式金边粉 - 推介!唔会太酸,味道刚好!

2022-06-01