因为生酮, 所以就online search 下有咩餐厅, 无意发现, 就去试试啦。 老板知道有生酮客, 就特登设计出当晚嘅生酮餐单, 我地5个人齐, 就可以叫起菜, 好似生酮私房菜咁,超正!记得要预早book 定先系沙律之后就有椰菜腰豆汤凡人有蒜茸包就到主菜, 系牛扒同鱼, 份量多, 够5个人食, 牛煎得够淋, 鱼好香最后因我要生酮关系, 就自己整左个蛋糕上去。星期一晚整, 星期二食, 又要返工,冇时间向蛋糕个面做任何装饰, 老板娘竟然帮我加草莓, 蓝莓同红桑子, 真系好有心❤️另外, 老板娘亦好细心, 会问酮学仔食咩唔得食咩, 而去设计餐单同上菜, 咩汁都会讲埋, 真系世间少有嘅服务态度, 因为咁,我第一次打食评去称扬佢地嘅细心。酮学仔有福了😆

先系沙律

之后就有椰菜腰豆汤
凡人有蒜茸包

酮学仔有福了😆
沙律
香煎牛扒配五彩蔬菜
香煎鱼柳配五彩蔬菜
老板娘帮我加装饰,  超钟意
蒜蓉包(凡人食)
2021-08-31
庆祝纪念
生日
沙律
香煎牛扒配五彩蔬菜
香煎鱼柳配五彩蔬菜
蒜蓉包(凡人食)