2021-02-08 154 浏览
好味指数😋😋😋😋😋回头指数⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️开心指数🤗🤗🤗🤗🤗又一间好有heart 嘅黄店将于2月底结业啦😭😭😭呢间店嘅人情味同心思十足,每一杯冻饮都会画公仔,每一杯热饮都会写message,店员又有礼貌又真诚... 今次唔系等咗好耐,Lucky me 🤪🍴芝士石榴茉莉绿茶加珍珠微甜微冰($38)呢度嘅嘢饮系即叫即冲,而且系用「真 · 鲜果」整嘅,唔系一般手冲茶店咁落糖浆,系会饮到鲜果同有果蓉嘅,茉莉绿茶好清香,同石榴味好夹!珍珠煮得好烟韧,海盐芝士奶盖够厚又浓郁,隔住个杯盖饮已经满足唔到我,我直头要打开个盖大啖大啖咁饮净奶盖,好味到爆!我杯个公仔系「撑住呀 Hope」希望呢间咁有heart 又真材实料嘅茶店可以卷土重来,迟D可以开得返!我都希望自己月底前可以再嚟饮多一次!
好味指数😋😋😋😋😋
回头指数⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
开心指数🤗🤗🤗🤗🤗
又一间好有heart 嘅黄店将于2月底结业啦😭😭😭

🍴芝士石榴茉莉绿茶加珍珠微甜微冰($38)

芝士石榴茉莉绿茶加珍珠

10 分钟 (外卖自取)
芝士石榴茉莉绿茶加珍珠