2020-01-20 676 浏览
今日早上,同朋友去佐敦做完运动。朋友推介,去佢公司附近呢间餐厅食lunch。你间餐厅呢细细间,主要呢都系要预约booking先有位你食嘅。因为呢个朋友同个餐厅好熟,所以我哋walk in入去嘅时候,佢都尽量畀咗张枱我哋食呀🤣原本想叫猪手,食嘅但系话今日冇晒货。咁我就叫咗个意大利肉酱云吞,朋友就嗌咗个全日早餐拣咗歌夫配沙律。我个餐有意大利肉酱云吞+ 可以选择沙律或者餐汤…咁我就拣咗今日嘅是日餐汤周打蚬汤啦+另外仲可以减杯嘢饮我拣咗杯咖啡 讲咗我个餐先洲打蚬汤呢,我觉得真系好有住家嘅味道同埋好新鲜,啲蚬肉完全零嘅海鲜嘅腥味,同埋呢饮到少少嘅薯仔蓉水喺入面,非常之好味😋个意大利云吞好,啲肉酱好够味,同埋个云吞入面充满满浓浓嘅芝士味,真系有啲漏但系超好味杯咖啡个咖啡底个味非常之中和,好好,唔加糖就咁饮都已经好好味。都朋友个早餐呀必须赞一赞嘅,就系新鲜即整嘅歌夫,入外面系脆卜卜入面系松软,好好味㗎。另外佢嘅沙律呢系非常之新鲜,同埋呢系个早餐你咪哋未见到条肠嘅,入面系有芝士㗎非常之有诚意。朋友都是叫左咖啡饮#希望下次食到, 镇店之宝 《猪手》#喂食嘅我,食禁多又要努力做多d运动嗱🤣
今日早上,同朋友去佐敦做完运动。
朋友推介,去佢公司附近呢间餐厅食lunch。

原本想叫猪手,食嘅但系话今日冇晒货。

讲咗我个餐先
洲打蚬汤呢,我觉得真系好有住家嘅味道

都朋友个早餐呀
朋友都是叫左咖啡饮
#希望下次食到, 镇店之宝 《猪手》
#喂食嘅我,食禁多又要努力做多d运动嗱🤣
意大利肉酱云吞