2010-05-11
讲返食物先.. 本身自己好钟意食PIZZA PASTA同沙律.. 基本上食亲都会叫 今次叫左个 三文鱼沙律劲大份.. 基本上四个人食都食唔晒...! 但系其实系好好食既三文鱼肥美新鲜.. 上面好多鱼子鱼子鱼子同好多牛油果.. 而且个SAUCE 好LIGHTd菜都好脆好新鲜 有80分以上!!之后叫左个pizza + 两个pastapizza方便叫左个 pizza al dente其实只系简简单一个鸡肉芝士pizza.. 但系 诚意十足因为批底系脆既 但又唔觉得热气果只.. 唔识点形容 而且里面既cheese 唔只系monzzarella , 仲有feta系里面而pasta.. 平时叫得太多pasta al dente ,, 而且今次叫左pizza al dente唔想再食鸡肉意利.. 所以叫左呢个虾angel hair,,里面除左有海虾同大虾之外 仲有龙虾~~ wo.. 好浓味有三种虾系里面 而且虾肉真系唔少.. 个sauce 都系好重龙虾味 而且十分creamypasta 唔洗讲.. 真系里到al dente.. 十分美味而ravioli 今日系蕃茄sauce.. 想试下.. 里面有好
基本上食亲都会叫 今次叫左个 三文鱼沙律
d菜都好脆好新鲜 有80分以上!!
之后叫左个pizza + 两个pasta
pizza方便叫左个 pizza al dente
其实只系简简单一个鸡肉芝士pizza.. 但系 诚意十足
因为批底系脆既 但又唔觉得热气果只.. 唔识点形容
里面除左有海虾同大虾之外 仲有龙虾~~ wo.. 好浓味
而ravioli 今日系蕃茄sauce.. 想试下.. 里面有好多cheese,,
其实已经好full所以冇乜点掂过呢个..
最后甜品叫左chocolate pudding..
.. d朱古力唔系流出来既.. 系爆出黎!! 吓死我 热辣辣 而且好浓味! 正正正
个雪糕食落应该唔系牛奶公司既普通货式.. 不过唔知系咩黎~ 哈哈
好好味啦总之就!!
------同场加映 港女大闹soho aldente ----
港女当道 攻陷SOHO
身为女性既我真系感到万分羞愧.. 而家仲有D唔识讲英文既WUBY 去SOHO食饭投诉冇中文MENU.. 太好笑
全餐饭隔离果台系度嘈嘈嘈又话冇中文menu,, 同d外藉waiter又鸡同鸭讲
对d waiter 态度又差,, 转头又自己系度大大声话人地服务差
根本佢地自己连接受新事物既文化都冇 净系识投诉
不过呢度真系一个识讲中文既waiter都冇.. 我见佢地都一脸无奈..
不过就算系咁 我都觉得呢度d服务一d问题都冇..
而且佢地认客好叻.. 我差唔多3个月冇帮衬都认得我