2012-11-15 3456 浏览
我地是用GROUPON 的 $120 任食snacks n 任饮首先我地成班人迟左差吾多 30 mins,, 但去到佢地D staff都好nice 地带我地入去。second point is 点野无漏单!! 果度有 薯条, 鸡亦,炸洋葱圈, 炸鱿鱼,牛舌,牛肉串,薯角鸡亦我地叫得最多呀!我最钟意既point is D野食都是热辣辣的最抵赞的是 我print 错左张groupon ,,,个manager 比我入去office 去 re print 番张野出黎,, 总要同我讲吾好意思,其实我feel 吾意思先岩个manger 有笑容又会黎我地度问下我地觉得service ok or not,系一个好识做既female manager,其他staff都无木口木面,几nice ar ^^我地之后D gathering 都会再去的!讲真,无念过 Groupon 都会有咁nice 既service ar!

second point is 点野无漏单!!

总要同我讲吾好意思
,其实我feel 吾意思先岩

,其他staff都无木口木面,几nice ar ^^

热辣辣
用餐优惠