2009-08-04 45 浏览
JUL 23, 2009 (LUNCH)唔知点解今日特别想食呢度嘅叉烧,于是就千里条条走嚟呢度买饭食!哇! 11点几条龙就排咗十几人,谂一谂原来今日系初二,D生意人做尾牙呀!所以好多人嚟买烧肉同鸡拜神啰!因为呢头呢间最好食 la!终于排到我,买咗个叉鸭饭 $17蜜汁叉烧好腍,少肥多瘦我最钟意,蜜汁甜甜的,热呼呼,好好味!烧鸭流哂汁咁,超正!排咗咁耐,见到D烧腩真系好吸引,于是乎忍唔住买咗两条骨烧腩返去一齐食!皮脆肉嫩就唔在讲啦!D油仲起世咁流出嚟,一层肉一层油肥瘦分明嘅烧腩成为 $80个叔叔仲以为我系用嚟拜神,搭咗好大件猪脚、一大条猪脷,同几片大大块嘅红肠俾我添,嘻嘻!我见到排前面𠮶D问先有,同俾得好少好细件!真好彩!!差不多排到我的时候,有一段小插曲,好恐怖!亲眼见到隔离座大厦爆屎渠 ,好得人惊,吓到我跳咗上间舖头入面,唔敢喺条街度排,怕怕!!!间酒楼真系多得佢唔少!
JUL 23, 2009 (LUNCH)
终于排到我,买咗个叉鸭饭 $17

烧鸭流哂汁咁,超正!

差不多排到我的时候,有一段小插曲,好恐怖!

2009-07-23
午餐