2024-08-11 1095 浏览
一间猫猫🐱主题烤肉餐厅, 真系啱晒我呢啲猫奴😜,餐厅有好多打卡📸位而且好多种食物都可以打卡😉而且食物嘅质素都好好, 最特别系个😻猫猫罐头一打开好😂有仙气, 佢哋猫猫罐头里面啲肉质🥓🍖🍗水准都好好而且有好多种唔同种类嘅肉类另外我哋仲叫咗其他小食, 个荔枝🍤虾球真系好正整到真系好似成粒荔枝咁⭐️甜品🍧🍨🍮方面真系有好多种选择而且仲有猫猫脚印, 同味道都好好呀唔太甜我最钟意唔太甜嘅甜品, 尤其是而家天气咁热真系啱晒食返个雪花冰🍨仲有佢哋多款🍹特色饮品,我哋叫咗两款都好消暑解渴, 而且佢哋价钱相当亲民, 餐厅地方又大又舒服环境又干净, 最适合一班好朋友同埋屋企人一齐嚟🥰