2022-03-02 231 浏览
#fafafoodblog尖沙咀 #fafafoodblog打边炉<90 分钟下午茶火锅放题>😍呢间人和月主打有唔同 level既火锅放题 有好多唔同既火锅汤底任选一个 之前食过晚市 而家肺炎 佢就将某 d晚市既边炉 set做下午茶同 lunch时间不过近排肺炎 餐厅就等到4月尾先考虑开唔开 大家食前记得打去问下我就拣左同之前一样既🍴特选 298 蚊餐 首先头盘 三拣一 我点左麻辣鸡煲🐥🌶️ 鸡煲 好足料 鸡肉多同弹牙 佢既香料同平时八角花椒有 d唔同 仲有 d泡椒 而且佢既酱汁带 d甜 所以够甜辣 唔错👍🏻🍴然后再 点左药膳养生牛奶汤 要黎打边炉就可以好食得出本身打边炉料既味道 因为佢本身药膳味够味 但唔会话好浓 牛奶味令到汤底带 d 香滑 任食既野包括 肉味浓既牛下肩 ,牛板腱,弹牙 既 金钱展 , 爽口肥美既牛胸爽 , 雪花肥牛🐂 黑豚肉 五花腩片🐖,佢牛同猪既质素好好 木耳饺好正花雕醉鸡好香花雕味鸡肉弹牙 🐥(可惜冇海虾) 🦐足料既 墨鱼滑 虾滑 新鲜既 鲩鱼片 👍🏻佢几款饺好似粟米饺 木耳饺同韭菜饺都十分新鲜 皮薄馅靓🥟 正 🍴出面既食物都有得任拎 唔同菜
<90 分钟下午茶火锅放题>😍
我就拣左同之前一样既
🍴特选 298 蚊餐
首先头盘 三拣一
🍴出面既食物都有得任拎 唔同菜 炸鱼皮 鱿鱼 午餐肉 豆卜 蟹柳 各类菇等等
🍴仲有精选甜品 同饮品好似洛神花茶 菊花麦 冷泡茶等等 甜品可以自己拎芋圆仙草 仲有芝麻糊豆花 都唔错🍡
#蟹柳 #午餐肉 #牛肉 #冬菇 #水饺 #麻辣鸡煲 #豆卜 #肥牛 #药膳
Score 平均分< 7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#人和月鸡煲火锅
尖沙咀海防道38至40 号中达大厦3 楼
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #为食花太郎 #fafafoodblog尖沙咀
=====================

🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 请做多一个步骤
[like] 左 👉🏻<追踪中/Following> 👉🏻<抢先看/See First>
多谢大家支持!🤓🤓

欢迎喺唔同平台观赏fafafoodblog
Fb📒: fafafoodblog
Ig🖍: fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎

任何美食😋欢迎inbox 我 , 等我食完开心share!🤓
2022-02-27