上星期朋友生日,揾左个好地方庆祝,于是我哋去咗位于中环嘅P Lounge by Plaisance。 设计时尚,气氛好,一入到去之后,就可以见到一张张舒适嘅枱。🎉🎂🍹🍽🍷 1⃣ Caesar Salad,鳀鱼同埋水瓜子酱搞到新鲜嘅沙律,好juicy同容易入口,足料又有一种特别清 新嘅味道,超推介呢一款!😍🐟🥗 2⃣ 再试一试Turkey Cordon Bleu。好厚肉同略带烟熏味道嘅贝纳兹酱,香脆口感,加上柔软嘅火鸡 肉,好好味,质地鲜嫩,超推介比食肉一族!⃣ 个人好钟意(Sea Tacos 海洋风味塔可。扎实嘅食材,系口感层次非常丰富嘅一款。辣味十足嘅 辣椒章鱼,口感鲜嫩的咖哩虾,还有清爽柠檬味的鲍鱼,每一个都有自己嘅特色,好新鲜又好好 味!😋🐚🍤🐙🌮 4⃣ 最后黎一杯Earl - Tini。呢个伯爵马丁尼简直系绝配!佛手柑嘅清新味道同伯爵茶味道嘅金酒, 两者搭配得恰到好处,真系超好饮!😇☕🍊🍸 若果你同我一样咁都钟意新尝试美食,快啲嚟P Lounge by Plaisance,保证你会食过返寻味!评分:

😍🐟🥗

😋🐚🍤🐙🌮