2019-12-24
<好正既麻辣烫>🌶好似车仔面甘有点菜纸既麻辣烫 有不用传统同特色汤底选 此外可以加菜或肉食 味道十分唔错 👍🏻🍴招牌麻辣烫 5 蚊🔥 中辣中麻🌶薯仔片 木耳 🥔 每样7 蚊云南米线 12 蚊🍜嫩牛肉 🐮好香既麻辣烫 中辣其实都不算辣 但好够香 辣得黎唔会拿喉👍🏻 带 d花生酱香 木耳好够爽口 同埋似大陆𠮶 d细但好有口感𠮶款 牛肉系滑牛 好有口感 🐂 薯仔切片好够爽口👍🏻 而佢既米线系粗圆身𠮶款 好够爽口 尽吸辣汁 好正🍴泰式冬荫功汤底麻辣烫 5 蚊素菜每样7 蚊 莴笋 莲藕 🥬粗面12 蚊 🍜秘制牛肋 16 蚊 🐮粗面够爽口 汤底有好香浓既冬荫公味 酸辣够香 虾肉点缀 几新鲜🦐 牛肋反而觉得似猪肉 佢个口感几弹牙 带 d甜酸 🐮 莴笋同莲藕十分新鲜 切既刀功好 够哂爽口 😍Score 平均分 <7.7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~汤火功夫
<好正既麻辣烫>🌶
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
汤火功夫麻辣烫
铜锣湾谢斐道482号兆安广场地下4 至6 号铺
=====================
任何美食😋欢迎inbox 我 , 等我食完开心share!🤓