2019-05-24
今日同老公系铜锣湾行完街,肚饿揾野食,肚饿时就想打边炉🤣揾左呢间来试😁去到岩岩好有位🤩被安排到一个卡位,可以坐四个人,我地两个人坐十分宽阔舒适,最意想不到是,卡位内竟然有电视😍,可以一路食一路睇电视台,装修好日式,有私人空间👍🏼👍🏼我地叫左鸳鸯汤底(血池麻辣拼姫松草冬瓜汤),两个汤底都好正,麻辣够香同麻,唔会劲油同劲辣的,配料有黑木耳冬瓜汤好鲜甜,好多松茸,好足料😍👍🏼再叫左二人海鲜尚盛盘(带子,蚝,虾,花甲同鱼片)海鲜都很新鲜,好大粒👍🏼👍🏼仲有打边炉必食的牛肉同杂锦丸😁😁😁呢度的牛肉又系好好味🤤🤤厚切好有口感,又嫩又唔肥又唔 “鞋”🥰🥰😘鲜打四宝丸都几弹牙👍🏼今餐好满足呀🥰🥰环境好坐舒适👍🏼有自己空间,唔似出面打边炉咁嘈,仲要食物质素非常高👍🏼虽然出菜速度稍为慢了点,但待应和经理都好有理貌👍🏼👍🏼👍🏼原来呢度仲做紧生日优惠,生日月份来会送酒/刺身/牛肉/花胶炖鸡汤🎂🎂越多人一齐来会送越多野
冬瓜汤好鲜甜,好多松茸,好足料😍👍🏼
仲有打边炉必食的牛肉同杂锦丸😁😁😁
鲜打四宝丸都几弹牙👍🏼
虽然出菜速度稍为慢了点,但待应和经理都好有理貌👍🏼👍🏼👍🏼
越多人一齐来会送越多野