2017-12-24
今日同朋友食晚饭 见到呢间红桥餐厅新开又几靓咁 一于去试🤤总括价钱真系抵到烂 味道又很好 尤其系猪肋骨 激大件😧必须食完下次再黎食过🤗我地叫左几个set1前菜沙律🥗我中意佢够多酱汁 *啲菜够干身 吾会似有啲其他无fing干啲菜水就捞汁 搞到好稀neinei*2餐汤-我很喜欢菇菌汤 如果菇菌再打碎少少仲正3红豆冰-惊喜 用碗上好似甜品咁 红豆软硬岩岩好 又吾会太甜4鳗鱼蛋包饭-鳗鱼有诚意 原条上 超大块 炒饭底够哂味5黑松露意粉-酱汁可再多少少 挂到系意粉到会好食啲 啲虾同小柱真系有海鲜既味吾系出面个啲乸到无哂味 好食既 都难得既6猪肋骨-最惊喜系呢个 个味可以浓小小 配埋个汁好食既 又吾会干咖啡-系旧式啲既做法 系港式既味道虽然我特别喜欢 我成个觉得茶餐厅 咖啡奶茶系灵魂 加上呢间系西式 不过保留左中式既传统 good
我地叫左几个set
2餐汤-我很喜欢菇菌汤 如果菇菌再打碎少少仲正