2009-07-14
一早已经约咗爸爸嚟呢度补祝父亲节,因为其实咪又系我好想试吓个出名嘅烘芝士爸爸同Selina七点嚟到,而我七点半左右我先到,真系唔好意思迟到~~个餐牌款式唔多,不过都花多眼乱,除咗个烘芝士系我order之外,其他都系个热情waiter哥哥提议。order完就一边食餐包一边等....𠮶日爸爸就选咗支智利红酒,好快啲头盆就上啦~~三文鱼他他都几新鲜,不过个酱汁真系个他他嘅灵魂,好香好滑,完全带出三文鱼嘅鱼味,好夹。沙律....食材好新鲜,虽然唔知系咩菜,只知一送到入口,觉得自己好似去咗田园咁,一啲都冇吹大到而且个sauce又系香夹滑,食完个人开胃晒。食完头盆,热情waiter哥哥先上主菜,好体贴。烧羊架好软熟,生熟程度系好适中,好香浓羊肉味,一啲都唔膻,而且份量都唔少,件件都几大size,唔怪得热情waiter哥哥系咁叫我哋啲dish到晒先加order啦。红酒烩牛仔肉,呢个真系冇嘢讲,香浓又香滑嘅杂菌酱汁配上鲜嫩味重牛仔肉,再加上滑滑薯蓉,简直齿夹流香,食完之后只碟一滴汁都冇留。是晚服务同食物水准都令我哋一行三人都好满意,有机会一定会再去~
食完头盆,热情waiter哥哥先上主菜,好体贴。