🍽️ MOO MOO Plus 📍铜锣湾百德新街59-65号海滨大厦地下C&D号舖-今晚去bookmark左好耐既Moo Moo plus,同男朋友撑枱脚🥰🥰我地拣左个combo for 2($798),好饱好满足🤣🤣💫是日餐汤-牛肝菌汤牛肝菌味浓郁,质感香滑,饮落仲要有少少牛肝菌嘅粒粒,好有口感😍😍😍💫牛油果柚子沙律沙律酱偏甜,有香浓嘅柚子蜜味,同牛油果都几夹👍🏻👍🏻酸酸甜甜几开胃😍😍沙律菜种类多而且好新鲜🌿🌿💫MM+黄金蟹饼金黄色既蟹饼切开系大量既蟹肉丝😍😍外脆内软既口感,鲜甜再加埋香草既香味🌱成件事层次好丰富💫MM+秘制芝士长通粉芝士拉丝超邪恶😈😈而且长通粉表面有微微烧焦痕迹,好香口啊🔥🔥另外有好多配料😍😍包括有香脆嘅烟肉、金黄浓郁嘅蒜片、吸晒味既菇菌😋😋😋虽然食落有唔少芝士,但系完全唔会腻!👍🏻👍🏻💫西班牙黑毛猪肩肉配无花果酱猪肩肉肉味香浓,多汁又软稔😍😍😍个人认为就由黑椒同盐嘅调味已经好足够,可以食到本身肉嘅鲜味🤭🤭🤭无花果酱嘅果味香浓,而且非常浓稠😋😋😋猪肩肉点埋无花果酱,可以好好咁样中和左猪肉嘅油润👍🏻👍🏻-🌟饮品方面,我哋拣咗两杯冻柠水🍋🍋,健康啲呀嘛🤣🌟餐厅座位宽敞,坐
🍽️ MOO MOO Plus
📍铜锣湾百德新街59-65号海滨大厦地下C&D号舖

💫是日餐汤-牛肝菌汤

💫牛油果柚子沙律

💫MM+黄金蟹饼

💫MM+秘制芝士长通粉

💫西班牙黑毛猪肩肉配无花果酱

🌟饮品方面,我哋拣咗两杯冻柠水🍋🍋,健康啲呀嘛🤣

🌟餐厅座位宽敞,坐得舒服之余,音乐亦都好有气氛,令人好放松🥰🥰

🌟即使系星期四,都见到有唔少食客系一班朋友黎聚会👍🏻👍🏻👍🏻餐厅仲有提供combo for 4🫶🏻🫶🏻

推荐指数:4/5
抵食指数:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong
#铜锣湾 #CausewayBay #铜锣湾好去处 #铜锣湾美食 #铜锣湾美食地图 #铜锣湾必食 #MooMooPlus