平时宵夜都几中意食下串烧,但多数都系要外卖又要等好耐,而呢度就系贴地价仲要有得坐得舒舒服服等食️  😍墨西哥芝士鸡肉薄饼😍 必叫,劲好食啰😋😋真系本身觉得呢度食串烧冇喇喇有呢个几特别先叫下,冇乜期望,但又出奇地好食佢个外层系烤到好脆,食落暖流地,仲有d拉丝芝士配鸡肉,真系好满足😍  😋泰式烧豚肉😋 呢个唔叫真系对唔住自己,烧到劲令仲要大大份比个饭我送唔该🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️  🤗串烧🤗 呢度分别有牛肋串,牛柳串,黑毛猪肋串同猪颈肉串,牛肉好多肉汁完全唔干,猪肉就伴住满满既油脂香   😚猪仔脾😚 呢个有两旧,好少见有呢个叫就试下,第一次食猪肉好似食鸡脾咁食,都几特别😂 埋单食咁多野都系人均$12x,真系好高质,唔想大热天时系街食串烧呢度真心几唔错😋😋😋

😍墨西哥芝士鸡肉薄饼😍

必叫,劲好食啰😋😋

😋泰式烧豚肉😋

呢个唔叫真系对唔住自己,烧到劲令仲要大大份
泰式烧豚肉
比个饭我送唔该🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️