2019-04-14 229 浏览
今日放假,专登黎揾食😂舖头只系地铁站附近,非常易揾方便~舖头可以坐到廿几人左右,环境干净企理,令人觉得几舒服👍🏻两点几黎到,只有bar枱有位,我同朋友都无所谓啦😂好快已经好知道自己想食咩🥰叫左🍝明太子蟹肉三文鱼籽意大利粉$128 呢碟意粉非常出色🤤🤤🤤卖相已经好吸晴,意粉软硬适中,口感唔错!有三文鱼籽既咸咸香香,每条意粉都沾满碎碎既蟹肉同明太子,好鲜好creamy好香好好味!!!🥰🥰🥰仲有啲紫洋葱同菇,增加口感,成件事好满分,朋友都赞口不绝🤩🤩🍕海鲜千岛酱手工烤饼$88呢个烤饼,系薄底,上面舖满蟹柳啦虾啦鱿鱼啦,最正系有拉丝芝士啰!!!😍😍如果千岛酱再多啲应该会更好味🙈份量两个人食岩岩好👍🏻虽然系西环,但价钱真心觉得唔贵,佢平就一定唔系🤣🤣但我觉得公道同埋正常,呢个质素对得住价钱,想推介比朋友食~食完真系觉得幸福同满足🥰😂夜晚系铜锣湾订左佢地既西瓜蛋糕,之前食过架啦,成日心思思想再食🥰🥰🥰因为实在太好味,所以屋企人生日要再订😘😘西瓜蛋糕食评会系铜锣湾分店分享😆
今日放假,专登黎揾食😂
舖头只系地铁站附近,非常易揾方便~

叫左🍝明太子蟹肉三文鱼籽意大利粉$128

2019-04-13