2021-09-23
身边一直好多朋友都话呢间素菜好食,今次终于可以同老公黎食晚饭,餐厅位置好方便,黎到等一阵就有台,餐厅都非常旺,果然系有口碑!呢度menu全部都系素食,但系全部都好有创意同好新鲜,除咗适合食开素既朋友之外,都好适合我地呢D间唔中食吓素既, 成个menu超多菜式选择,连我老公食肉兽都话想叫晒所有黎食!Sweet Potato Fries ($68)呢个做前菜真系无得顶,一D都唔油腻,仲食到蕃薯本身既甜味,好健康!泰式生菜包 ($138)D impossible meat seasoned 得好好,食到herbs既香味,好有泰式风味,一D都唔寡,好refreshing,推介!菠萝炒椰菜花饭($188)原只菠萝上,presentation 满分之余,味道都好正,椰菜花饭一D都唔湿,真系做到炒饭效果,加埋D蛋丝同nuts一齐食,好有口感仲要系唔洗担心食得太多carbs,健康又美味!
Sweet Potato Fries ($68)
泰式生菜包 ($138)
菠萝炒椰菜花饭($188)