2014-02-26
太太成日话想试下洒家,今日专登过来食.下午茶真的几底食.两人叫左3个餐及额外叫多一个皮蛋姜炸虾筒.个鱼粥,粥底几绵.鱼都几新鲜,但要小心食,因有好多细骨.云吞面,虾好好味,好弹牙.面,唔会有碱水味道,汤底就淡左小小.整体唔错.罗汉斋春卷,果真是真人不露相,卖相虽然一般,但入口唔油,罗汉斋好好味,份量十足.正!京都炸酱面,相比云吞面我更喜爱此面,肉质好有口感,辣味一流,唔会过辣或过淡.义烧饱,虽是平繁,但份量十足,义烧味好香,个饱嘅质感好重,好有份量.即叫即做,现在已经好难得.皮蛋姜炸虾筒,一流食品,一次过满足你三个感受,皮好脆.姜味好浓唔太辣,皮蛋反而冇咩特别,虾好大件又弹牙.可以一次过整件食是一种口味,分开三样食又是令一种感觉.真是十分满足嘅一餐.睇怕晚饭都食唔落喇!
个鱼粥,粥底几绵.鱼都几新鲜,但要小心食,因有好多细骨.
真是十分满足嘅一餐.
睇怕晚饭都食唔落喇!