2021-08-03
铜锣湾黄金广场近地铁站又多嘢食,我地行完街,突然想食韩烧,一于就脚入去食。🌟服务方面 其实我觉得已经好好啦😍佢地好礼貌同埋见到我地嘅烤盘有点礁,会主动帮我地更换烤盘,d嘢都上得好快!🌟环境方面座位都算多,而且阔落坐得舒服,都干净。🌟食物方面热灸月见和牛套餐 $698 💥月见和牛肩肉扒澳洲牛,甘甜香味浓郁,油花分布均匀,口感柔软入口即溶,值得一试!💥韩牛前胸肉 油花分布均匀,好靓仔,烧嘅时候已经满溢住牛肉嘅香味😍肉质柔软💥霜降牛小排富大理石纹脂肪,肉质鲜美,香Q滑嫩,正呀💥韩国鳗鱼第一次烧鳗鱼,好正呀!好香口,鳗鱼皮香脆,冇鱼骨,唔会有腥味,肉质好香滑💥牛舌薄切,口感硬脆,有嚼劲,好香口💥蜜柑牛五花油脂丰富口感非常滑顺,含有较多油花,油脂多烧烤过后会散发出浓郁的牛肉香气,瘦肉中带有油脂让吃起来的口感不鞋不腻。可以说是烧烤及火锅不能少的牛肉之一🌟完熟白桃沙冰 +$48季节限定饮品,十分推介,一定要饮!3/4个白桃,鲜甜多汁,好爽口,食完韩烧饮一杯少冰,清一清口,超正!
🌟服务方面
🌟环境方面
座位都算多,而且阔落坐得舒服,都干净。
🌟食物方面
热灸月见和牛套餐 $698
💥月见和牛肩肉扒
💥韩牛前胸肉
💥霜降牛小排
富大理石纹脂肪,肉质鲜美,香Q滑嫩,正呀
💥韩国鳗鱼
💥牛舌
薄切,口感硬脆,有嚼劲,好香口
💥蜜柑牛五花
🌟完熟白桃沙冰 +$48