2015-10-15 2814 浏览
试新嘢,自己紧系要做足准备,专登订定位过嚟试吓,虽然餐厅不太就脚,但胜在门口有得泊车😆😆😆入到餐厅见到都差不多出满晒人,心谂,好彩有订位,虽然坐位不太宽敞,但装修都好有心思,望返个menu,食物种类唔算多,我同朋友两个人,order 咗龙虾汤,龙虾配粗薯条,日式炸鱼汉堡走薯条(因为想留肚食甜品), 同埋个点朱古力波波甜品share 食,order 完,waitress 就派条围裙俾我哋,话惊我哋食龙虾𠮶阵会整dirty 件衫,真系好细心,啲嘢食样样都好味,真系饱到上颈,好满足。不过要提提大家如果想去食龙虾的话,最好订枱𠮶阵讲声,叫佢留定,因为都好快卖晒,话晒人哋食新鲜龙虾,订枱𠮶阵讲多句,好过去到想食又无得食,搅到自己唔开心。食嘢最紧要开心嘛😁😁

好似叫green Monday
I love u