2017-09-22 119 浏览
星期日的晚上到处都好多人7点几黎到九龙城仲未决定好食边间泰菜经过隆姐见到外面夸张的人龙等位不经意发现隔离呢间🐊唔使等位就试试😜平日星期一至星期四有7折好抵咁唔怕夜嘅朋友仔可以一试怕夜嘅朋友仔都唔使灰心,星期一至日另有优惠,只要单点满$200便可以免费获赠以上五款其中一款食品。五款之中当然青柠乌头鱼原价最贵,但7点几已售罄,所以唯有选择飞天通菜😞不过惠顾满二百蚊就送一款食品都算好抵!👍🏻铁板蚝仔蛋呢个铁板蚝仔蛋真系好足料呀!只只蚝都大大粒,粒粒肥美,蛋煎得好香,最爱边边位煎得脆脆嘅位置!配埋下面垫底嘅芽菜,口感层次丰富:蛋嘅脆,蚝嘅滑,芽菜嘅爽!一啖食落去好满足呀!生虾刺身豆钉好钟意生虾刺身,呢度嘅生虾比一般餐厅大只少少,质地厚身一点,所以咬落去就好似食一块肥美嘅三文鱼咁。配埋绿色果个泰式酱(酸酸辣辣但唔知佢系咩),系十个好醒胃嘅头盘。泰式炒金边粉呢个泰国炒金边粉跟平时食嘅卖相有少少不一样,感觉比较随意,亦唔见有花生碎伴碟,味道略嫌偏酸一点及配料较少。另外还点了一份炸虾饼并鱼饼,黄咖哩牛肉配蒜茸包,可惜电话坏坏地后来影唔到相😅😅😅但黄咖哩个汁绝对有惊喜,好惹味香浓,配埋蒜茸包简直系绝配,
星期日的晚上到处都好多人
7点几黎到九龙城仲未决定好食边间泰菜
经过隆姐见到外面夸张的人龙等位
不经意发现隔离呢间🐊唔使等位就试试😜

平日星期一至星期四有7折好抵咁
唔怕夜嘅朋友仔可以一试

泰式炒金边粉

另外还点了一份炸虾饼并鱼饼,黄咖哩牛肉配蒜茸包,可惜电话坏坏地后来影唔到相😅😅😅但黄咖哩个汁绝对有惊喜,好惹味香浓,配埋蒜茸包简直系绝配,食到停唔到口!

好耐无食泰国菜,呢一餐实在太满足啦!