2016-10-15 294 浏览
一上到去就有位,入到去觉得个环境几特别,好美式style。同埋可能今日无咩人,可以好舒服咁同朋友倾住计食饭。一共叫左三款食物同加左杯野饮。野食一黎到,哗原来份量都几多!芝士波士顿龙虾加龙虾炒饭龙虾肉都几爽口,芝士又唔会盖过左龙虾既味道,仲帮我地起埋龙虾肉出黎👍🏻! 而个炒饭食落啖啖好香既菌味,如果龙虾既份量可以加多少少就更好啦!😋BBQ猪肋骨一份有两行猪肋骨,味道岩岩好,又唔会太干!我地拣左配薯角,可以点由佢地自制既蕃茄酱汁,好fresh既蕃茄味,完全唔系出面餐厅个d茄汁,味道比较淡🍅👍🏻烧焗猪手件落单既时候无睇清楚,原来小食焗猪手都会配左薯条或者薯角😳猪手又系好大份,猪手有干左少少,但唔会太咸,可以点佢地既蜜糖芥末酱,正!海洋梳打好似有两条海豚系个海到咁,卖相👍🏻👍🏻好有创意!入面仲有椰果同蓝莓,睇落好似好多糖水咁,但饮落一d都唔会太甜。我同朋友两人最后食到好饱好饱,好满足!而餐厅既职员都好有礼貌,但如果出菜时间可以快点就更好啦😉
芝士波士顿龙虾加龙虾炒饭
BBQ猪肋骨