2025-01-27 0 浏览
好耐无食韩国炸鸡, 今日去开尖沙咀所以去左呢间炸鸡老店!! 一上到去已经见到OPPA主理, 仲有韩国人都黎食, 一定相当有保证~MENU 设计好靓, 成本杂志咁, 我地拣左牛肉饭卷, 一个海鲜煎饼, 同埋1份双拼炸鸡薯条~食韩国野我好钟意叫饭卷, 因为好钟意阵麻油饭香!! 呢到饭卷都好香, 而且都好多料, 不过饭粒稍为硬左少少。另1个海鲜煎饭热辣辣好好食, 有虾同鱿鱼, 个汁酸酸地好开胃~~重点来了, 份炸鸡好大份!! 见到真系会哇出声! 佢除左鸡鸡, 仲有薯条, 薯角同埋薯格, 好开心, 一次可以食到好多薯条, 不过我最钟意都系食粗薯条, 而炸鸡系无骨既, 热辣辣超JUICY, 甜辣同蜜糖都好好食, 佢好多汁COAT住件鸡, 食完都唔觉得热气!饮品方面我觉得蓝莓乳酪好好饮, 因为酸酸甜甜, 仲有蓝莓粒粒, 好正!食食下我地望到LIFT口位置有部PHOTO BOX机, 食完之后手多行去禁一下, 原来系WORK的! 仲会即时PRINT相XD虽然系热感纸但系仪式感满满!!! 大家食完记得试下XXD

好耐无食韩国炸鸡, 今日去开尖沙咀所以去左呢间炸鸡老店!!