2022-10-21 497 浏览
冇左饭堂就要揾下野食,见到呢间cafe, 其实一直都想去,但星期六都多人,今日心痒痒就去碰下运气. 一到门口见有位就二话不说扫安心入去,然后好快就点了餐,之前睇过食评有人话跟餐叫dirty唔使加钱,所以咖啡就㨂左dirty, 一直想试好耐.我第一次饮dirty, 好饮,上网睇教唔使搅混,由得expresso同牛奶自由混合,同埋要快饮,所以一上枱我影左相就先饮一啖,浓浓的咖啡味渗入少少牛奶味,口感好滑,冻但又唔系冰冻𠮶只,入口啱啱好,咖啡口感我唔识写😆😆面包好食,皮脆硬但入面好松软,配上牛油果同三文鱼好好食,牛油果好多,橙色𠮶个唔知系咪蕃茄,酸酸地可以过一过牛油果的饱脷感.初时仲惊唔够饱,临尾都差d食唔哂.

Dirty
牛油果三文鱼酸种面包

初时仲惊唔够饱,临尾都差d食唔哂.
2022-10-21
Dirty