2006-11-29 7 浏览
好想食呢间d饱饱同salad,所以晚餐决定食呢间野!!!!得我同我男朋友仔,所以我地只叫左碟海鲜墨鱼面同肉丸球(all 轻量级)先来饱饱同salad,好好味ar!! 个饱好warm,外脆内软,点黑醋very perfect!! salad里面既生菜好fresh! 其实一碟成功既salad,只要里面d料够新鲜,就已经成功了一大半!!! 食下食下d野就来,先食个墨鱼面,哗!! 掂!!! taste very good ar! 真系好好味ar!! ^^ 之后食肉丸球,同个墨鱼面相比,肉丸球就麻麻la!! ok la!! 我地食到好饱,刚刚好食晒。好在我地无叫多一客chicken wing <--我好想食呢!! 下次一定要食!!! 仲有三文鱼阔条面呢!!
好想食呢间d饱饱同salad,所以晚餐决定食呢间野!!!!