就算食到白色汁汁沾系口边都在所不惜🐤!!!!!应该系我近一年食过最好食既拉/沾面🤯招牌鸡白汤拉面($88)汤浓面幼,叉烧肥瘦得宜,食落口肉味重同汤头互相配合得好好!荀同香菜更系成功将成个面升华,先咬佢地一口,食啖面,再将少少汤灌落流心蛋到,然后一野咬落去,系依一刻我已经忘记左自己系奉行ing keto 饮食法,彻底被魔鬼引诱。.至于鸡白汤沾面 ($98)个基本汤头同拉面其实大致一样,但我觉得佢比拉面仲要好食,因为佢个汤浓左十倍,浓到我饮佢𠮶阵似饮紧鸡油而唔系鸡汤,虽然感觉好似好腻咁但配合佢𠮶d挂汤力十足既特制小麦粗面真系冇得弹(拉面𠮶款面既挂汤力明显差好多)。本身小店有两款饺子提供,我的朋友𠮶日两款都有嗌,一致认同御好烧风味饺子($36)比原味更好食,但原味系如果你嗌拉面既话,加$25就会有,性价比又会高d(因为两款饺既馅系一样,只系汁唔同only).结论:一定会翻兜, 下次想试佢期间限定拉面/沾面,背脂酱油拉面 is on my list too😚
就算食到白色汁汁沾系口边都在所不惜🐤!!!!!

原味饺子

原味饺子