2017-12-12
本来要去崇光地库买甜品比肥髀,经过呢间之前好人气,一开就售罄嘅牛肉批,佢只系地库其中一个柜台店,好日式小食嘅小店,红色加堆叠的木盘!简单又吸引!今日晚上居然未卖晒!落单后睇店员包装都好享受,先载手套,每个批用三角袋袋好再放入盒!然后入纸袋!纸袋纸盒都系简约日式设计!好靓!回家切开两款同肥髀分享,攞上手仲热,而且切开好香!咖哩神户牛肉批($38)方形酥皮香脆,好松化,牛肉馅系免治牛,咖哩味唔浓,几香口!同牛肉味几夹!肉碎有肉汁唔干!好味神户牛肉批($38)圆形酥皮香脆,好松化,牛肉馅系免治牛,比咖哩味浓啲!肉碎有肉汁唔干!好味!店员一脚踢,比较cool但有礼,我问佢要加热点做,佢有礼地解说再提醒我会比张加热指示我!人气系有原因的,的确好味!不过价钱系贵嘅!🤑
回家切开两款同肥髀分享,攞上手仲热,而且切开好香!
人气系有原因的,的确好味!不过价钱系贵嘅!🤑