2016-07-31 437 浏览
之前食过其他分店,几有水准,今次放工走入马湾呢间再试一试,点知食到成肚气去到门口见到已有三四pair等紧,都预要等但冇谂住好奈。去问职员令位,佢话要等两三个钟我当堂吓左跳,问佢要等几张枱,佢话仲有六张。我望望铺面差不多张张都食完,就照令位留电话,个职员再重申要两三个钟。之后我地行左几个字就入得。其实个职员系咪想赶客呢两个人叫左两样野,佢地整得好冇诚意炒年糕,入面有即食面年糕鸡蛋同芝士。食左一啖已经黑面因为个即食面好似冇煮过禁,完全系硬同干,淋左堆辣酱。$148,最后食吴落第二样叫左蜜糖咖哩烤鸡,肉质可以,但个皮烤到硬到好似会吉亲喉咙禁Black list。食物价钱同质素唔成正比。另外职员汁枱奇慢,唔会令个盆汁哂所有餐具,而系逐样逐样汁。系门口望到好有冲动入去帮佢汁

其实个职员系咪想赶客呢

两个人叫左两样野,佢地整得好冇诚意
炒年糕,入面有即食面年糕鸡蛋同芝士。食左一啖已经黑面

Black list。

2016-07-30