2019-08-18 398 浏览
#小秘书 其实对 #PepperLunch 无咩兴趣,怕佢嘅 #抽风系统 唔多得,每次食完出嚟都成阵味🤪 而且实在太热气,对我呢个老人家唔多适合。不过呢日为咗就我两个小侄仔,唯有牺牲一次😅 我哋大概5:15到达,估唔到咁晏都仲卖紧 #午餐,反而 #下午茶餐 就无供应。但系我哋已经坐抵咗,就照order啦!我哋分别叫咗 #黑椒牛肉饭 同 #黑椒鸡肉饭,Si Le Sa La热辣辣咁真系几吸引,不过要我自己由食物吧拎埋位,实在惊惊哋。呢个时候小朋友就最开心,因为可以乘机扮吓 #小厨神,简单将肉同饭搅拌就可以食得,单系听到炒饭嘅声势已经好好玩🥳 老实讲,整体味道唔差㗎,但系就比较油腻😅 如果比我呢个老人家拣,梗系宁愿食碗 #汤米线 啦🤣

2019-08-13