2024-02-29
平日夜晚去左食呢间墨西fusion🇲🇽座位多之余仲有室外天台座位 好多人系一班friend黎食饭 好有气氛😆Menu有多款墨x西Fusion菜 有墨西哥馅饼 莎莎 tacos nachos等~✨墨西哥夹饼 $188有3大份tacos🌮有得拣(蘑菇/鸡肉/牛肉)价钱相差$20左右 我哋拣左鸡肉😋配埋大量牛油果酱 莎莎酱 酸忌廉 Tacos又够脆口 微辣 冇得输😝✨牛肉他他 $148本身系蟹肉他他不过职员话黎紧会转新menu 改为炸蟹饼 所以我地就嗌左牛肉他他 仲有几块好脆口既多士 他他份量都唔少 可以摆到成座山咁😆✨串烧拼盘 $78呢个系重口人士必嗌!串烧烧得啱啱好 有3串猪肉同鸡肉 又保持到肉质鲜嫩juicy 一啲都唔会干身 秘制调味酱汁好惹味 咸中带少少辣味 食完仲有沙律菜清一清🫶🏻性价比几高! 如果出埋牛同羊会更加吸引🤩✨烩牛面颊卷面 $188Pasta有3款我拣左比较少食到既卷面😋几挂汁😄红酒香草煮到牛面颊好香好软腍😝
✨墨西哥夹饼 $188
✨牛肉他他 $148