2019-03-07
上几个星期五喺尖沙咀加班,特登睇下做嘢附近有无吸睛嘅舖头,有发现!味道:✮✮✮✮✮好食!佢炸猪肉好食,猪扒包(虎咬猪)更好食!另外每款猪肉可以唔同嘅酱汁,我哋叫咗佢镇店嘅咕噜汁同一个几特别嘅皮蛋红姜酱。两个酱都好食,个皮蛋酱出面食唔到。另外叫咗个夏枯草啤酒,太太话有啲似打咗气嘅凉茶,佢麻麻,不过佢本身都麻麻凉茶,咁好正常。我就觉得几 Okay 。环境:✮✮✮✮✮环境好正,好“港”,好“猪”。无论系菜牌定系装修,每个角落都有旧香港嘅影子,好少见舖头装修可以咁贯彻主题,可以见到老板好畀心机搞间舖。 不过佢似小食舖多啲,座位系高凳,而且唔多。 服务:✮✮✮✮✮佢嘅菜色出面少见,职员见我哋大乡里唔识,都好畀心机解释。喺等嘢食果阵仲久不久同啲客讲两句,好有心。 卫生:✮✮✮✮✮Open Kitchen 格局,见到入面都好干净。 抵食:✮✮✮✮✮抵!
味道:✮✮✮✮✮
环境:✮✮✮✮✮
服务:✮✮✮✮✮
卫生:✮✮✮✮✮
Open Kitchen 格局,见到入面都好干净。
抵食:✮✮✮✮✮
抵!