2021-05-29 19 浏览
🐾 Friday Cafe & Wine Bar (上环) 🐾炸鲷鱼拼薯角✔️芝士肉酱千层面✔️朱古力沙冰✔️朱古力咖啡✔️-炸鲷鱼拼薯角:呢个同平时出边食开嘅好唔同,平时出边食开大部份餐厅都会选择用龙利柳做炸鱼嘅部份,但系宜间餐厅系选择用鲷鱼,除咗鱼同埋薯角,仲有少少沙律,个沙律醋好好食,连平时唔食菜嘅我都食晒🥰-芝士肉酱千层面:劲多芝士!!!面嘅附近有一啲薯蓉我劲钟意!!!啲薯蓉劲香牛油味配埋肉酱简直一流🤤肉酱都绝对唔吝啬😚食到最尾仲有好多,入边仲有啲红萝卜增加口感🤤🤤-朱古力沙冰:我哋𠮶日行到个人热辣辣,见到Menu就叫咗杯沙冰,消暑一流!朱古力味超级劲爆浓!!浓到好似食紧一排朱古力咁😂-朱古力咖啡:呢个对于我来讲就比较苦,佢咖啡味比较重,但系又唔会盖过咗朱古力嘅味道,朱古力唔会冇定企🤣—(非专业,完全跟据个人口味☺)食物:8/10环境:7/10服务:8/10人均消费:$100———————————————▪店舖名称: Friday Cafe & Wine Bar (上环)▪店舖地址:🔸 上环孖沙街8-10号金满大厦地舖
炸鲷鱼拼薯角✔️
芝士肉酱千层面✔️
朱古力沙冰✔️
朱古力咖啡✔️

炸鲷鱼拼薯角:

芝士肉酱千层面:
劲多芝士!!!
面嘅附近有一啲薯蓉我劲钟意!!!
啲薯蓉劲香牛油味配埋肉酱简直一流🤤

朱古力沙冰:

朱古力咖啡:
🤣

(非专业,完全跟据个人口味☺)
食物:8/10
环境:7/10