2023-06-15 525 浏览
三个人食叫左个二人餐$368再加个鸡饭同甜品,食完系超饱💡 黑松露野菌蒸鸡饭 $108黑松露味好够,唔系得个样冇味果d,夹埋个鸡饭食好好味!分量都恰到好处,唔会𩠌少多饭。💡 牛油果冷豆腐呢个系套餐入边嘅小肴,应该系我地既小食意思,钟意食牛油果既话你实好钟意食呢味,豆腐又滑。💡西班牙极黑豚咕噜肉 呢个名好特别嘅咕噜肉,其实同普通嘅菠萝咕噜肉冇乜分别,不过都系好新鲜,热辣辣拎出黎,一d 都唔hea,都系好食既。💡蒜蓉炒西兰花见个名咁普通,但识落一啲都唔普通,首先个样一啲都唔似干争争𠮶啲菜,食完一旧西兰花又会夹第二旧食,食唔停,好香蒜味。💡豚肉小笼包(4件)小笼包最怕个皮好厚,呢笼小笼包皮唔厚,肉汁丰富,好掂👍🏻💡担担拉面软硬适中👌🏻💡绿茶红豆驴打滚 $65听闻食甜品有第二个胃食,食到最后好饱,都仲要食埋呢碟甜品,果然冇浪费到呢个quota😂个名咁特别,名不虚传。最怕绿茶配红豆系好甜,呢款甜品,唔会好甜。
三个人食叫左个二人餐$368再加个鸡饭同
甜品,食完系超饱

💡 黑松露野菌蒸鸡饭 $108

💡 牛油果冷豆腐

💡西班牙极黑豚咕噜肉

💡蒜蓉炒西兰花

💡豚肉小笼包(4件)
小笼包最怕个皮好厚,呢笼小笼包皮唔厚,肉汁丰富,好掂👍🏻

💡担担拉面
软硬适中👌🏻