2020-07-10 25 浏览
香港工作时间真系好长,返到黎成六点,懒得煮饭,近近地就去左呢间用鱼做主题既餐厅。餐厅系呢栋美食大厦既一楼,行楼梯可到。门面相当有特色,系清新时尚既风格。疫情期间仲有信封比你放口睾,好贴心。坐低左先送每人一小杯浓鱼汤,系佢地既招牌,比你试一试味,又几好㖞。睇睇餐牌,晚市有套餐。我地唔谂咁多,就叫左两set晚餐同一个小食。D杯碟都几靓。西班牙烟熏黑毛猪鱼汤料理。我地拣左鱼乌冬,个乌冬咬落好烟韧,好似鱼蛋果种质感,好特别!配上浓浓鱼汤,好夹,加埋重口味少少既黑毛猪,吊到个鲜味出黎,不错!极上蟹匠伴鱼乌冬。大大旧蟹膏放系上面,捞匀佢黎食,每一啖都百感交杂,蟹既味道非常浓郁,配埋弹牙既鱼乌冬,满足感爆棚!鱼皮饺子配柚子汁。有成五旧咁多,食落好似菜苗饺咁,不过个鱼皮就烟韧D,唔错。

餐厅系呢栋美食大厦既一楼,行楼梯可到。
门面相当有特色,系清新时尚既风格。

疫情期间仲有信封比你放口睾,好贴心。

睇睇餐牌,晚市有套餐。

我地唔谂咁多,就叫左两set晚餐同一个小食。

D杯碟都几靓。