2018-08-02
Tommy超级特调果茶 $44.旺角又开左间野饮店 不过唔同既系佢卖外国欧美风 成间铺似bar都几引人注目🤣.但原来行入去系卖果茶奶盖之类既饮品 同周街都卖既台式饮品系有少少分别🤔难得黎到就试佢主打既mocktail fruit tea☺️☺️☺️认真我冇谂过水果茶已经进化到mocktail做底茶 .饮品算出得几快 等左一阵就有 生果明显都有唔少 卖相几靓 份量都几大 建议2人分享 茶底都ok 饮到甘甘地既茉莉花茶味 其实叫个时我都有谂住死啦唔记得叫少甜🤣好彩佢控制得几好 个人觉得唔会好甜 会饮到有茶同生果既味道 可能因为系mocktail 又有觉得好似饮果酒咁🤣🤣.饮到最后有好多生果剩低慢慢食 有火龙果 芒果 士多啤梨 菠萝等等 好健康呢☺️都系属于行过可以一试系列.