2018-02-28 302 浏览
早前和朋友食过「野玩田店」之后,就一心想试埋「野玩海店」店内装修都好特别,好似去左海滩海边食饭咁🏝🏖饮水只杯都似露营杯🤩餐厅主打海鲜,我地就叫以下食物1️⃣牛油果蟹肉沙律🥗:一黎到先发现全部都系火箭菜🚀🚀我觉得好味时,但朋友们就觉得一般(明白唔系个个都钟意佢既味道),整体个沙律系越食越咸,唔知系个芝麻酱影响,定个蟹肉咸呢🦀🦀2️⃣脆炸软壳蟹🦀:嗯⋯⋯都真系几好味哦🤤同啲🦀都好大只呀!3️⃣巴马火腿配火箭菜pizza🍕 :嘻嘻⋯⋯又系火箭菜,好在今次无想像中咁多,巴马火腿pizza,都唔错系薄pizza,只系芝士未唔太够4️⃣牛柳粒野菌炒饭🐮:牛柳粒既味道,牛味重,野菌炒饭都几好,唔会太咸最后结论:我就觉得「野玩田店」既野食好味啲,但如果钟意海鲜或龙虾,都可以一试「野玩海店」哦!🤗
早前和朋友食过「野玩田店」之后,就一心想试埋「野玩海店」

餐厅主打海鲜,我地就叫以下食物