2021-08-05 6 浏览
今日带朋友去食shakeshake海鲜🦞朋友饿到爆,餐厅上菜好快而且好好味. 我地叫左一份特色海鲜摇盘,有成5款海鲜同配料。包括扇贝,青口,鲍鱼,肠仔粟米虾等等。海鲜好新鲜!同埋佢地既酱汁系餐厅独创既马来西亚特色辣汁,食到lumlum脷🤪跟住我地发现最近餐厅做紧优惠,二人同行惠顾主食就送一份麻辣小龙虾🦞 份量都几多,而且唔系度度都食到,觉得几特别,虽然肉唔算多,但食小小肉加汁都真系好开胃同好好味😋我哋拣咗小辣,但果种味系好过瘾,麻辣真系好正啊!仲会有埋围群加手套,可以打埋卡😂🤣 而且听讲呢度下午会做埋三层架tea set 所以环境都几靓,夜晚就做酒吧咁!除左海鲜我地都做左一个cheese pizza, 菠萝火腿芝士份量好多,热食劲正!啖啖芝士!而且好饱肚,所以食左半个已经好饱❤️ 好抵食!
今日带朋友去食shakeshake海鲜🦞
朋友饿到爆,餐厅上菜好快而且好好味.