2010-04-09
咁大个仔都真系未去过海港城吃野!第一次去就系因为兴祝朋友求婚成功知道佢地求婚的餐厅就系呢度, 一于同佢地一pair连埋自己女朋友去吃假期期间个午餐贵过平时少少但同时多左甜品的自助bar台!我个朋友话平时食,款式少d的!一坐低就自己可以拿木碟去bar台拿野吃!最钟意吃佢的烟三文鱼!好正呀!女朋友就一黎就去拿甜品,俾我笑佢!但d芝士蛋糕都好有水准!虽然佢切得好细,哈,但任吃的自助bar台,切得细又冇咩野所谓我地2个都order左8安士牛柳!超好吃!自己烧又可以控制到个火喉吃完个牛,即时对高级牛肉产生不能自拔的魔咒(完全可能只系个人草根出身,未吃过好野)同埋个待应哥哥,行过来教果下,真系觉得好好笑!未试过去餐厅吃野系俾人教的!最抵的系,原来100元就可以入会︿入左会之后,就可以午餐三送一!超正!即时大家减晒价!成个餐吃左接近3个钟,坐得好舒服咁就过左一个下午!真系正!
第一次去就系因为兴祝朋友求婚成功
假期期间个午餐贵过平时少少
但同时多左甜品的自助bar台!
我个朋友话平时食,款式少d的!
一坐低就自己可以拿木碟去bar台拿野吃!
最钟意吃佢的烟三文鱼!好正呀!
成个餐吃左接近3个钟,坐得好舒服咁就过左一个下午!
真系正!