2024-12-10
$𝟴𝟱 起可以锯扒,仲有饭、汤、沙律任食⁉️自助石烧牛扒都喺香港兴咗好耐,呢日午市就终于嚟咗观塘呢间分店试试,$𝟴𝟱 起有交易,仲有汤、珍珠米、沙律任食,萝卜牛肉汤好足料,珍珠米仲有紫菜饭素任落添八幡平招牌牛扒🥩𝗧𝗼𝗽 𝗕𝗹𝗮𝗱𝗲 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸 (🌟𝟴.𝟱/𝟭𝟬)$𝟴𝟱 (𝟭𝟴𝟬𝗴) ; $𝟭𝟮𝟱 (𝟮𝟳𝟬𝗴) ; $𝟭𝟳𝟬 (𝟯𝟲𝟬𝗴)牛扒本身预设一至两成熟,俾你慢慢烧,实测煮到六成熟左右系最多汁嫩口,牛扒本身肉质偏瘦带少少筋,但唔黐牙嘅✨小小技巧分享✨为咗唔令牛扒过熟同流失肉汁,我就建议食几多先切几多喺块板上烧,因为一次过烧晒摊冻咗就唔好食,如果岩石板喺后期热力不足,可以去前台换过一块新嘅~☑️叫任何扒餐,加$𝟭𝟱 仲有珍宝元贝,大只又嫩滑!Add $𝟭𝟱 for a giant and tender scallop upon purchase of set meal.日本产豚扒🐷𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗖𝘂𝘁𝗹𝗲𝘁 $𝟴𝟱 (𝟮𝟬𝟬𝗴) (🌟𝟴/𝟭𝟬)(只限午市 𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵𝘁𝗶𝗺𝗲 𝗼𝗻𝗹𝘆 𝟭𝟭:𝟬𝟬-𝟭𝟱:𝟬𝟬)呢个豚扒预先已经切好咗细细嚿,方便易烧,外皮几焦香,口感有啲似烧肉
八幡平招牌牛扒🥩
𝗧𝗼𝗽 𝗕𝗹𝗮𝗱𝗲 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸 (🌟𝟴.𝟱/𝟭𝟬)
✨小小技巧分享✨
☑️叫任何扒餐,加$𝟭𝟱 仲有珍宝元贝,大只又嫩滑!
日本产豚扒🐷
𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗖𝘂𝘁𝗹𝗲𝘁
$𝟴𝟱 (𝟮𝟬𝟬𝗴) (🌟𝟴/𝟭𝟬)
除咗阔落卡位,观塘店仲有啲类似一兰嘅毒L座位,有时自己一个谂唔到食咩,平平哋嚟玩吓都几过瘾